Want to know more about me ?

сряда, 19 януари 2011 г.

Понякога живота


Понякога животът ни предоставя поредица от безкрайно объркани случки, с още по неочаквани последици, седиш и се чудиш, защо не свърших това, защо не направих онова и защо права това...
Истината е, че аз като един млад и безотговорен индивид, не поемам отговорността да отговоря на тези въпроси, а и не бих го направил, това май би го сторил само някой луд?
   Крисчън  Гриин бе страннен индивид, винаги беше самотен и някак си подтиснат вътре в себе си.
   Крисчън Гриин бе аристократичен до колкото никаквите му финанси му позволяваха, той бе песимистичен, докато всички други виждаха хубавата глътка вино в чашата, той виждаше последната глътка щастие преди суровата реалност, а именно, че се е напил и му се повръща...
Докато всички виждаха в трудностите възможности, то той намираше във възможностите трудности. Крисчън Гриий не бе нито с леви, нито с десни убеждения, не бе расист, просто не обичаше определена част от всяка раса.
Крисчън не бе и добър любовник , някой жени му казваха, че ги е тъпкал като каца със зеле. А други го боготворяха, той не бе лош човек, но просто животър рядко му даваше възможността да се изрази, той бе намерил само едно нещо в което да се иззявява и то това бе секса.

Няма коментари:

Публикуване на коментар